Alpha-kurs banner

Høsten 2020 har vi på nytt gleden av å invitere til Alpha-kurs i Olsvik kirke. Kurset omhandler viktige og interessante spørsmål innenfor kristendom, som: Hvorfor døde Jesus? Hva gjør Den hellige ånd? Helbreder Gud i dag?

Alpha-kurset er for alle, enten du lurer på hva kristen tro innebærer, vil børste støv av troen din, eller du ønsker å bli inkludert i menighetens fellesskap.

Hver av kveldene vil belyse et interessant og viktig teologisk spørsmål, og deltakerne vil gjennom kurset få et mer aktivt forhold til kristen tro.

Kveldene vil bestå av felles måltid, sangstund, undervisning (foredrag) og muligheter for spørsmål og samtaler i grupper. Samtalen omkring temaet gir mulighet til å dele med hverandre hva det er å ha en kristen tro midt i hverdagen.

Informasjon om datoer kommer så snart det er klart.

Mer enn 24 millioner mennesker over hele verden har funnet ut at det er vel verd å gjennomføre Alpha-kurs – i kirker, bedehus, i et hjem, på studiestedet eller i fengsel. Alpha er å finne i 169 land, og er oversatt til 112 språk.

Kurset avholdes i Olsvik kirke og er helt gratis. Ta gjerne med bibel!

Vi håper du vil være med fra starten og vil melde deg på før 1. august, men du er velkommen uansett. Om du lurer på noe er det bare å ta kontakt!

For spørsmål og påmelding:

Hans-Petter Dahl Kontaktperson

Liv Berit Pilskog Kontaktperson