• 25. januar 2019

4-årssamling

Onsdag 6. og 13. februar og søndag 17. februar har vi den store glede å kunne invitere alle som blir 4 år i år til Olsvik kirke. På gudstjenesten på søndagen deler vi ut bok til alle 4-åringene. Alle er også velkommen til å være med på samlingene og på gudstjenesten, og synge med MiniSing!

• Onsdag 6. februar blir det øvelse med MiniSing. Alle 4-åringene får prøve å være med i koret og se hvordan det er. Vi møtes kl. 17.00 for en kort samling, og øvelsen er fra 17.30 til 18.15.
  • Onsdag 13. februar ønsker vi velkommen til middag sammen med Åpen barnehage fra kl. 15:30. Kl. 17:00 skal vi jobbe litt med å forberede gudstjenesten. Kl. 17:30 blir det igjen MiniSing-øvelse til 18:15, hvor vi blant annet øver på sanger vi skal synge på gudstjeneste søndag 11. februar.
  • Søndag 17. februar avslutter vi med en fin familiegudstjeneste kl. 11.00. Her vil alle 4-åringene opptre sammen med MiniSing, og få utdelt bok.

Videre i vår er det opp til hver enkelt om man vil fortsette i MiniSing.

Vi gleder oss veldig til å treffe dere i kirken deres!

For å vite hvor mange vi skal lage mat til, og for å ha alle navnene vi skal skrive inn i bøkene, trenger vi påmelding innen 1. februar. Vi tar betalt for middagen, men ut over det er arrangementet gratis.

Meld deg på her »

Fireåringen deres er invitert til samling og gudstjeneste i Olsvik kirke. Vi håper at dere ønsker at barnet deres skal få delta på dette.

Samlingene er et tilbud vi har som ledd i trosopplæringen i Olsvik menighet, som foreldre/faddere og menighet er sammen om. Alle fireåringer blir invitert, og vi gleder oss stort!

Hvis noen ikke kan være med søndagen, får dere utdelt boken på en av onsdagene. Dersom du ikke kan være med onsdagen(e), er du likevel hjertelig velkommen til å være med på gudstjenesten søndag 17. februar!

Kjenner du noen som ikke har fått invitasjon, men som har lyst til å komme? Be dem besøke nettsiden vår og melde seg på!

Vi sees!