4-årssamling

Onsdag 5. og 12. februar og søndag 16. februar har vi den store glede å kunne invitere alle som blir 4 år i år til Olsvik kirke. På gudstjenesten på søndagen deler vi ut bok til alle 4-åringene. Alle er også velkommen til å være med på samlingene og på gudstjenesten, og synge med!

Vi har tilbud om middag hver onsdag i kirken, også på disse onsdagene 4-åringene er invitert til å være med spesielt. Da kommer man når det passer, fra kl. 15.00. Maten servers frem til aktivitetene starter. Man betaler for maten, og ellers er opplegget gratis.

• Onsdag 5. februar blir det øvelse med Småbarnssang. Alle 4-åringene får prøve å være med og se hvordan det er. Vi møtes kl. 16.30 for en kort samling, og øvelsen er fra 17.00 til 17.30.
  • Onsdag 12. februar møtes vi kl. 16.30 og forbereder oss på gudstjenesten. Kl. 17.00 blir det igjen Småbarnssang til 17.30, hvor vi blant annet øver på sanger vi skal synge på gudstjenesten.
  • Søndag 16. februar avslutter vi med en fin familiegudstjeneste kl. 11.00. Her vil alle 4-åringene være med og delta på gudstjeneste, og få utdelt bok.

Videre i vår er det opp til hver enkelt om man vil fortsette i Småbarnssang.

Vi gleder oss veldig til å treffe dere i kirken deres!

For å vite hvor mange vi skal lage mat til, og for å ha alle navnene vi skal skrive inn i bøkene, trenger vi påmelding innen 1. februar. Vi tar betalt for middagen, men ut over det er arrangementet gratis.

Meld deg på her »

Fireåringen deres er invitert til samling og gudstjeneste i Olsvik kirke. Vi håper at dere ønsker at barnet deres skal få delta på dette.

Samlingene er et tilbud vi har som ledd i trosopplæringen i Olsvik menighet, som foreldre/faddere og menighet er sammen om. Alle fireåringer blir invitert, og vi gleder oss stort!

Hvis noen ikke kan være med søndagen, får dere utdelt boken på en av onsdagene. Dersom du ikke kan være med onsdagen(e), er du likevel hjertelig velkommen til å være med på gudstjenesten!

Kjenner du noen som ikke har fått invitasjon, men som har lyst til å komme? Be dem besøke nettsiden vår og melde seg på!

Vi sees!