• 22. august 2019

Rockesock 2019

28. august starter Barnekoret Shine (4-10 år) sitt prosjekt: Rockesock. Onsdag 16. oktober blir det stor familiekonsert med bandet Naboen Min, og konserten heter Rockesock. De vil ha Barnekoret Shine med på konserten, og da trenger vi sangglade barn som vil være med på det.

Barnekoret Shine er en del av Superonsdag. Superonsdag starter med Åpen barnehage fra kl. 09.00. Fra onsdag 4. september blir det middagsservering kl. 15.00-17.00. Etter middagen blir det samling i kirkerommet kl. 17.00, før gruppene går hver til sitt. Barnekoret Shine øver i kirkerommet, mens Småbarnssang (1-3 år) og Legoklubben (7-10 år) er i kjelleren. Foreldre er velkommen til å oppholde seg i menighetssalen i kirkekjelleren. Kl. 18.00 er alle aktivitetene ferdig.

Mer informasjon om Barnekoret Shine, og påmelding, finner du her.

Velkommen til høstens prosjekt med Naboen Min, Barnekoret Shine og Rockesock!