KFUK-KFUM Kulturskole

Kultur for alle!

Besøk nettsiden »

KFUK-KFUM kulturskole tilbyr individuell musikkundervisning og kurs i foto/video, studioproduksjon mm. Kursene har ulike målgrupper fra 10 til 19 år. Les mer og registrer deg på nettsiden til kulturskolen!

Musikk

Du kan få undervisning på gitar, bass, trommer, vokal og piano, og delta på kurs, seminarer og workshops i samspill, musikkproduksjon, musikkledelse, låtskriving, mm. Ta kontakt med kulturskolen om du er interessert i andre instrumenter.

Gutt som spiller keyboard

Studioproduksjon

Prøv deg som tekniker og produsent i Vestavind studio, et profesjonelt studio i St. Jakob kirke i Bergen sentrum. Her vil du lære hvordan et studio fungerer og hvordan det brukes i moderne musikkproduksjon. Du vil også lære å lage musikk selv og å produsere andre, hva det vil si å være en god tekniker, mikrofonteknikk, ulik programvare, mm.

Studio-programvare

Foto/video

Lær grunnleggende foto-, video- og fortellerteknikk. Utvikle et blikk for gode motiver, og opplev kreativ lekenhet og skaperglede.

Mobilkamera

Annet

Kulturskolen har kurs flere steder i Norge. Se nettsiden til kulturskolen for oppdatert informasjon om hva som tilbys hvor.

Malepalett

Besøk nettsiden »

Alle bilder © KFUK-KFUM Kulturskole.