Legoklubb

Vi bygger Guds rike!

Legofigur

Opplev bibelhistoriene gjennom lek og moro med Lego! Legoklubb er et tilbud til barn i 1. til 4. klasse. Vi møtes hver Superonsdag for å høre bibelhistorier og ikke minst bygge det vi hører med Lego. Historiene vil gå over flere samlinger, så vi får god tid til både å høre historiene og til å bygge sammen.

Last ned Last ned semesterplan for våren 2019

Superonsdag

Legoklubben er en del av Superonsdag sammen med Småbarnssang og Shine.

Superonsdag starter med Åpen barnehage kl. 09:00. Kl. 15:00 serverer vi middag i kjelleren (kr. 50/25). Påmelding til middagen må gjøres innen kl. 12:00 samme dag, enten ved å bruke Facebook-gruppen til barnehagen eller ved å sende en SMS til 915 57 253 med antall barn og voksne.

Etter middagen blir det samling i kirkerommet kl. 17:00, før gruppene deler seg. Småbarnssang øver nede i speilsalen, mens Shine øver i kirkerommet. Foreldre er velkommen til menighetssalen i kirkekjelleren. Kl. 17:30 er Småbarnssang ferdig, og de eldste i Shine øver videre i kirkerommet til kl. 18:00. Kjelleren er denne halvtimen åpen for lek.

Øyvind S. Stokke-Zahl Kontakt

Lekende barn (Ella K. Okstad)

Øvelse med SmåbarnssangBarnekoret Shine samt andre aktiviteter. Småbarnssang samles nede i speilsalen, mens Barnekoret Shine øver oppe i kirkerommet. Foreldre er velkommen til menighetssalen i kirkekjelleren. Kl. 17.30 er Småbarnssang ferdig, og har lek og moro i kjelleren, sammen med de yngste i Barnekoret Shine. Kl. 18.00 er alt ferdig.

llustrasjon: Ella K. Okstad

Ingen flere hendelser